Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Dinamica sociala inregistreaza ritmuri straine altor vremuri. Orizonturile se deschid tot mai mult, tot mai repede. Succesul integrarii pe o traiectorie ascendenta depinde de viteza prin care identificam si intelegem tendintele ce ne vor influenta calea si de modul in care ne pregatim pentru ce va fi. Pentru noi si mai ales pentru locuitorii viitorului, copiii nostri.

Pentru ca ei sa creasca o lume mai buna maine, suntem datori sa le oferim ce-i mai bun azi. Astfel incat sa le dezvoltam potentialul la maxim, printr-o formare fizica si psihica la cele mai inalte cote, fara jumatati de masura. O formare cu adevarat completa din toate punctele de vedere, orientata spre viitor, dar in respect pentru valorile care au rezistat timpului. Asa scriem noi povestea evolutiei la Centrul de Servicii Gradinita Domneasca Mogosoaia.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013